ТУРНИРИ ПО СТРИЙТБОЛ В СЕВЛИЕВО
Дата: 13.10.2020

Ротари Клуб Севлиево и Интеракт Клуб Севлиево отново организираха традиционните за есента Общински Кръг и Регионален кръг на състезания по Стрийтбол.

Ротари Клуб Севлиево и Интеракт Клуб Севлиево отново организираха традиционните за есента Общински Кръг и Регионален кръг на състезания по Стрийтбол.
Турнирите по стриитбол са постоянно събитие в календара на РК Севлиево вече повече от 15 години. Това е инициатива, която не само популяризира баскетбола в една от по-неформалните му форми – стрийтбол, но и стимулира включването на децата и младежите в спортни инициативи за лична и отборна изява. Целите са да укрепим здравето и духа чрез спорт и забавление.
В съботите на последните две седмици последователно се проведоха Общински кръг по Стрийтбол, в който взеха участие 19 отбора в 5 възрастови групи и Регионален кръг по Стрийтбол, в който взеха участие 23 отбора в същите групи. Освен медалистите от Общинския кръг във втората надпревара имахме удоволствие да ни гостуват отбори от гр. Харманли, гр. Русе, гр. Велико Търново, гр. Горна Оряховица и гр. Габрово.
Всички участници получиха обяд и малки подаръци от РК Севлиево, а победителите в челните 3 места бяха наградени с грамоти и медали от състезанието.
Събитието се превърна и в приятен повод за общуване и обмяна на опит с Ротари и Интеракт клубовете от всички участващи градове, както и в посещение на събитията от Празниците на тиквата в гр. Севлиево.Последните 10 новини

» Зелено Дарение
» РОТАРИ КЛУБ СТАРА ЗАГОРА ПРИЕМ НОВИ ЧЛЕНОВЕ
» Ротари клуб Плевен Центрум дари специализиран бус на ЦСОП „П. Р. Славейков”
» Ротари клуб Казанлък прие нов член
» Компютри за учениците от три села в дупнишко
» Ротари клуб Нова Загора връчи ежегодните си отличия за "Будител на годината"
» Дарение за учениците от Дупница и Сапарева баня
» Послание на ДГ Илиян Николов за ноември 2020
» проект "ПРОЧЕТИ И ПРЕДАЙ НАТАТЪК"
» ПРЕЗИДЕНТСКА ГРАМОТА ЗА МАНДАТ 2019-2020