РК Русе-Дунав Предаване на огърлицата
Дата: 04.07.2013

РК Русе-Дунав Предаване на огърлицата

На 28 и 29 юни 2013 на извънредна среща на РК Русе-Дунав на брега на река Дунав в с. Попина област Силистра се проведе клубна асемблея по предаване и приемане символите на клуба. Тържествено бе предадена огърлицата, президентската значка, камбаната и клубните знамена от Пламен Цветков - президент 2012-2013г. на Явор Асенов.
Пламен Цветков в кратко резюме направи анализ на изминалата ротарианска година. Макар и трудна всички присъстващи се обединиха и отчетоха годината като успешна. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на ротари.
От своя стана Явор Асенов още в първото си изявление, като президент на РК – Русе- Дунав, очерта целите на клуба, клубните програми за новата ротарианска година и изрази надежда, че всичко започнато ще продължи с акцент за участие в международни клубни проекти –финансирани от фондация „Ротари” и развитие на приятелството.
Специален гост на тържеството беше АДГ г-жа Ирена Бонева.От своя страна тя сподели, че макар и за първа година да работи, като дистриктен офицер е изключително доволна от дейността на клуба, като пожела да се поздравим с още по-големи успехи след 1 година.Последните 10 новини

» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора
» Ротари клуб – Габрово дари апаратура и офис техника на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“