РК Русе-Дунав Предаване на огърлицата
Дата: 04.07.2013

РК Русе-Дунав Предаване на огърлицата

На 28 и 29 юни 2013 на извънредна среща на РК Русе-Дунав на брега на река Дунав в с. Попина област Силистра се проведе клубна асемблея по предаване и приемане символите на клуба. Тържествено бе предадена огърлицата, президентската значка, камбаната и клубните знамена от Пламен Цветков - президент 2012-2013г. на Явор Асенов.
Пламен Цветков в кратко резюме направи анализ на изминалата ротарианска година. Макар и трудна всички присъстващи се обединиха и отчетоха годината като успешна. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на ротари.
От своя стана Явор Асенов още в първото си изявление, като президент на РК – Русе- Дунав, очерта целите на клуба, клубните програми за новата ротарианска година и изрази надежда, че всичко започнато ще продължи с акцент за участие в международни клубни проекти –финансирани от фондация „Ротари” и развитие на приятелството.
Специален гост на тържеството беше АДГ г-жа Ирена Бонева.От своя страна тя сподели, че макар и за първа година да работи, като дистриктен офицер е изключително доволна от дейността на клуба, като пожела да се поздравим с още по-големи успехи след 1 година.Последните 10 новини

» Ротари клуб Нова Загора - "Спомоществовател на образованието"
» Международно сътрудничество РК Добрич - РК Измаил
» Ротари клуб – Разград, съорганизатор на конференцията „Нови индустрии, дигитална икономика, общество – проекции на бъдещето – II”
» ДГ Митко Минев в Ротари клуб Провадия
» 4 месеца след началото на ротарианската година 74 процента от целите посочени от клубовете за фонда EndPolio са изпълнени
» Послание на ДГ Митко Минев за м.ноември 2019
» Ротари Клуб Харманли, проведе официална среща с Ротари Клуб Нингбо, Китай
» Три подготвителнни семинара - три невероятни събития във Варна, София и Ямбол
» Списанията на Ротари – България 1933-1941
» Вечер на печените кестени и младото вино