АДГ Пламен Цветков представя Зона 13 - РК РУСЕ ДУНАВ
Дата: 03.02.20161.   Проведе се третото издание на Есенно дунавско барбекю, една успешна форма на набиране на средства, за укрепване на ротарианското приятелство и за познаване и добър публичен имидж на Ротари сред гражданите на Русе.

2. Изгражда се учебен кабинет за деца с увреждания в партньорство със сдружение „Свят за всички” в гр. Русе, което включва и закупуване на компютърни системи за децата, които посещават специалистите от сдружението – психолог, терапевт и др. Стойност на проекта: 6000 лева.

3. Подпомага се детски хор „Дунавски вълни” към Младежки дом – Русе, за участие в международни фестивали. Стойността на проекта е 3000 лв.

4. Възстановена беше чешма в района на Градски хали в гр.Русе. Новото съоръжение отговаря на важна за русенци нужда в екстремните летни горещини, но и популяризира ротарианството, чрез  логото на Ротари Интернешънъл. Стойност на проекта - 6 500 лв.На снимката: Откриване на чешмата в присъствието на ДГ Нина Митева, зам.-кметът на община Русе Димитър Наков и Президентът на РК „Русе-Дунав” Любен Пенев
 
През годините РК „Русе – Дунав” оборудва и реновира 7 физкултурни салона и спортни площадки в средни училища в гр. Русе. Общата им стойност е над 100 000 лв.
 
     
 
На снимката: Президентът Димитър Великов открива обновения салон на ПГДВА „Йосиф Вондрак” – Русе.
Последните 10 новини

» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора
» Ротари клуб – Габрово дари апаратура и офис техника на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“