Млади ротарианци създават приятелства в Дом "Асен Златаров"
Дата: 12.03.2012
Автор: Ротаракт клуб Враца

Дарителска кампания "Мартеничка" по повод 1-ви март стартира Ротаракт клуб - Враца. Кампанията има за цел събиране на средства, чрез продажба на мартеници. Парите ще бъдат дарени на ДДЛРГ "Асен Златаров" и звено "Майка и бебе" във Враца.

Като старт на 12-ти февруари младите ротарактори прекараха един ден с децата от Дома за деца лишени от родителски грижи "Асен Златаров" във Враца. Съвместно с тях те изработиха мартеници, които ще бъдат продадени. Със събраните средства ще се закупи телевизор, който ще бъде дарен на дома.

"Освен финансовите средства, идеята на кампанията е да се създаде една приятна атмосфера, в която децата да срещнат нови приятели в лицето на младежите от Ротаракт клуба. Денят премина изпълнен с приятни емоции, радост и веселие.

В хода на кампанията клубът ще закупи и продаде и готови мартеници, като средствата от тях ще бъдат дарени за закупуване на детска козметика, прах за пране, памперси и други необходими консумативи на звено "Майка и бебе" в града", съобщи за Дарик Полина Пенчева от Ротаракт клуб Враца.

Инициативата се развива и с подкрепата на Ротари клуб -Враца

Враца , Ротари клуб , Ротаракт клуб , мартеници

Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност