Честито: Площадка за скейтъри в Поморие до три месеца
Дата: 25.09.2019
Автор: https://dariknews.bg/regioni/burgas/chestito-ploshtadka-za-skejtyri-v-pomorie-do-tri-meseca-2189076

Скейтпарк за деца ще има в кв. „Св. Георги“ – в пространството между ул. „Железничаска” и двора на манастир „Св. Георги Победоносец” в Поморие.

Първата копка беше направена днес от кмета на общината Иван Алексиев, президента на Ротари клуб – Поморие Даниела Андреева – Кремов и представители на фирмата изпълнител.

На церемонията присъстваха много от младежите, които преди три години внесоха подписка за изграждането на обособен парк за любителите на адреналина. „Поздравявам ви за това, че отстоявате интересите си и за това, че не се поколебахте да ги представите и защитите пред мен“- С тези думи кметът на Поморие се обърна към децата. И им показа чертежa на бъдещата площадка.

Тя ще разполага с рампи и други специални съоръжения, на които всеки желаещ ще може усъвършенства своите трикове с тротинетка, скейтборд, ролкови кънки и велосипед. Средствата за изграждането са осигурени от Община Поморие, а идейният проект е дарение от Ротари клуб – Поморие. Срокът за изпълнение е 3 месеца.

Ротари клуб Поморие , Поморие

Последните 10 новини

» Посещение на ДГ Митко Минев в РК Нова Загора
» Ротари клуб Нова Загора - "Спомоществовател на образованието"
» Международно сътрудничество РК Добрич - РК Измаил
» Ротари клуб – Разград, съорганизатор на конференцията „Нови индустрии, дигитална икономика, общество – проекции на бъдещето – II”
» ДГ Митко Минев в Ротари клуб Провадия
» 4 месеца след началото на ротарианската година 74 процента от целите посочени от клубовете за фонда EndPolio са изпълнени
» Послание на ДГ Митко Минев за м.ноември 2019
» Ротари Клуб Харманли, проведе официална среща с Ротари Клуб Нингбо, Китай
» Три подготвителнни семинара - три невероятни събития във Варна, София и Ямбол
» Списанията на Ротари – България 1933-1941