Силвия Стоилова и Стефан Велев са носителите на Президентските стипендии на Ротари клуб Нова Загора
Дата: 11.10.2019

Силвия Стоилова и Стефан Велев са носителите на Президентските стипендии на Ротари клуб Нова Загора за 2019 / 2020 година. Новината беше обявена от президента на клуба Валентин Василев на приема, по случай празника на града - Петковден.

Стипендията, грамотата и посланието на Ротари клуб - Нова Загора бяха връчени от президентът на клуба Валентин Василев. Той пожела на зрелостниците завършване на престижен университет и успехи в житейския си път.
Носителите на приза тази година са отличници, с множество награди от състезания и олимпиади. Г-н Валентин Василев сподели, че е особено щастлив да връчи приза, въпреки трудния избор сред многобройните успехи на талантливите млади ученици в общината. Той изказа благодарност на преподавателите от СУ "Христо Ботев" и ПГТТ Нова Загора, чиито възпитаници са стипендиантите.Последните 10 новини

» Посещение на ДГ Митко Минев в РК Нова Загора
» Ротари клуб Нова Загора - "Спомоществовател на образованието"
» Международно сътрудничество РК Добрич - РК Измаил
» Ротари клуб – Разград, съорганизатор на конференцията „Нови индустрии, дигитална икономика, общество – проекции на бъдещето – II”
» ДГ Митко Минев в Ротари клуб Провадия
» 4 месеца след началото на ротарианската година 74 процента от целите посочени от клубовете за фонда EndPolio са изпълнени
» Послание на ДГ Митко Минев за м.ноември 2019
» Ротари Клуб Харманли, проведе официална среща с Ротари Клуб Нингбо, Китай
» Три подготвителнни семинара - три невероятни събития във Варна, София и Ямбол
» Списанията на Ротари – България 1933-1941