Дистриктен семинар по членство, ФР и ПИ
Дата: 12.12.2019На 29 и 30 ноември, и на 1 декември 2019, близо до Правец се проведе Дистриктен семинар, който обедини 3 събития в 1. Това са семинарите за Фондация Ротари, Членство и Публичен имидж.

Представяме резултати от анкетата за обратна връзка и проучване на удовлетвореността. Приятели, самият факт, че от изпратените 180 покани за анкета имаме 72 попълнени, е доказателство за ангажираността на всички участници.

Високата оценка, която се дава на подбора и начина на поднасяне на материята е важна за екипа.

Специално искам да благодаря за високата оценка на тези от вас, които взеха участие в панела по публичен имидж. Лекторите бяха нови лица, хора-професионалисти, които внесоха новата епоха в материята Публичен имидж. Позитивното отношение на публиката, сред която присъстваха не само ротарианци е признание. Благодаря ви 

Основните препоръки, които няма как да представим тук са по отношение на съвпадението на панелите. Желанието е те да се провеждат последователно, да не се застъпват, за да имат възможност участниците да са „ и на това, и на това, и на това“. Успоредността не е случайна. Идеята е всеки клуб да делегира права на поне 3-ма души за участие в дистриктните събития.
Последните 10 новини

» Виктория Стоянова и Диана Павлова са носителите на Президентските стипендии на Ротари клуб Нова Загора
» Подкрепа за младите лекоатлети на Нова Загора
» ТУРНИРИ ПО СТРИЙТБОЛ В СЕВЛИЕВО
» Послание на ДГ Илиян Николов за октомври 2020
» Есенни инициативи на РК Севлиево
» РК Златоград - Неделино 112 год. Независима България
» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO