Кампания на Интеракт Велико Търново - "Подари Топлина"
Дата: 20.12.2019

При изключителен интерес премина благотворителната кампания „Подари топлина!“, организирана от Интеракт клуб – Велико Търново. Стотици великотърновци се отзоваха на призива на нашите млади приятели и дариха дрехи за деца до 18 г. от семейства в неравностойно положение от областта. Списъците на нуждаещите се бяха предоставени на младежката организация от отдел „Закрила на детето“.

Три дена интеракторите бяха на своя „пост” в една от къщичките на Коледния базар в парк „Марно поле“, където беше пунктът за събиране на дрехите. От Интеракт споделиха, че са впечатлени от отзивчивостта на хората, някои от които са идвали с цели багажници, пълни с опаковани нови или употребявани, но запазени и здрави дрехи.

Заради многобройните запитвания и искания кампанията да бъде удължена, от Интеракт – Велико Търново предвиждат още една подобна инициатива около Великден.

Това е поредна инициатива на великотърновските интерактори, които с действията си правят духовната и историческа столица на България едно по-цветно, по-разнообразно и най-вече по-добро място за живеене.Последните 10 новини

» Коледен бал на Ротари клуб Карнобат
» Послание на ДГ Митко Минев за м.февруари 2020
» 180 гости уважиха Ротари клуб Стара Загора-Берое на стилно тържество по случай третия ни рожден ден
» Първия семинар по Професионално развитие, проведен във влак
» Младежите от Интеракт посетиха парламента
» Каузи на Интеракт Карнобат
» Дистрикт Гуверньорът на Ротари България посети Карнобат
» Ротари клуб Нова Загора - конкурс за детска рисунка "Свободна Нова Загора" 2020
» Ротари клуб Нова Загора проведе среща с представители на образованието в града
» Финализиране на грантов проек на РК Петрич "В ПЕТРИЧ СЕ РАЖДА ЖИВОТ"