Кампания на Интеракт Велико Търново - "Подари Топлина"
Дата: 20.12.2019

При изключителен интерес премина благотворителната кампания „Подари топлина!“, организирана от Интеракт клуб – Велико Търново. Стотици великотърновци се отзоваха на призива на нашите млади приятели и дариха дрехи за деца до 18 г. от семейства в неравностойно положение от областта. Списъците на нуждаещите се бяха предоставени на младежката организация от отдел „Закрила на детето“.

Три дена интеракторите бяха на своя „пост” в една от къщичките на Коледния базар в парк „Марно поле“, където беше пунктът за събиране на дрехите. От Интеракт споделиха, че са впечатлени от отзивчивостта на хората, някои от които са идвали с цели багажници, пълни с опаковани нови или употребявани, но запазени и здрави дрехи.

Заради многобройните запитвания и искания кампанията да бъде удължена, от Интеракт – Велико Търново предвиждат още една подобна инициатива около Великден.

Това е поредна инициатива на великотърновските интерактори, които с действията си правят духовната и историческа столица на България едно по-цветно, по-разнообразно и най-вече по-добро място за живеене.Последните 10 новини

» Съби Стойчев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2020/2021 година.
» Чартиране на Интеракт Клуб Харманли
» Послание на ДГ Илиян Николов за м.юли 2020
» Недко Недев е новия Президент на РК Сливен
» Ротация на президентите в Ротари клуб Габрово
» Пореден проект на Ротари клуб Сливен
» РК Варна-Евксиноград дари 28 компютърни устройства на ОУ „Г. С. Раковски“ в с. Голямо ново, Търговищко
» Първата жена Президент на Ротарианското движение в Града на липите встъпи в длъжност
» Ротари клуб – Търговище ремонтира знакова мраморна чешма
» Още свири шипченският вятър!