Кампания на Интеракт Велико Търново - "Подари Топлина"
Дата: 20.12.2019

При изключителен интерес премина благотворителната кампания „Подари топлина!“, организирана от Интеракт клуб – Велико Търново. Стотици великотърновци се отзоваха на призива на нашите млади приятели и дариха дрехи за деца до 18 г. от семейства в неравностойно положение от областта. Списъците на нуждаещите се бяха предоставени на младежката организация от отдел „Закрила на детето“.

Три дена интеракторите бяха на своя „пост” в една от къщичките на Коледния базар в парк „Марно поле“, където беше пунктът за събиране на дрехите. От Интеракт споделиха, че са впечатлени от отзивчивостта на хората, някои от които са идвали с цели багажници, пълни с опаковани нови или употребявани, но запазени и здрави дрехи.

Заради многобройните запитвания и искания кампанията да бъде удължена, от Интеракт – Велико Търново предвиждат още една подобна инициатива около Великден.

Това е поредна инициатива на великотърновските интерактори, които с действията си правят духовната и историческа столица на България едно по-цветно, по-разнообразно и най-вече по-добро място за живеене.Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност