Младежите от Интеракт клуб зарадваха над 300 семейства чрез кампанията Купи и дари
Дата: 28.12.2019Уникална по своите мащаби дарителска кампания, инициирана и организирана от деца, беляза тазгодишните коледни и новогодишни празници в Русе и региона. Няколко набирателни събития, прилежно планирани и осъществени от младежите на Интеракт клуб Русе, донесоха радост и светлина в стотици нуждаещи се семейства.
Началото на кампанията „Купи и дари“ беше дадено с прекрасен благотворителен концерт под мотото „Семейството – уют и топлина“. Дарените от състрадателни наши съграждани дрехи, книги и играчки бяха надлежно сортирани и пакетирани. Към подаръчните чанти бяха добавени и хранителни продукти от първа необходимост, които младите доброволци събраха на 20 и 21 декември с любезното съдействие на големите вериги магазини. След две безсънни нощи продуктите бяха разпределени в 500 кашона (около 50 лв. всеки). Приятелите от Ротари клуб Русе се погрижиха за транспорта и в навечерието на Коледа подаръците достигнаха до над 300 семейства от Русе, Кубрат, Иваново и околните села.


Интеракт клуб Русе , Купи и дари , доброволци

Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност