Коледен бал на Ротари клуб Карнобат
Дата: 31.12.2020

По време на Коледния бал бе събрана сума от близо 7000лв.

Пореден проект, насочен към младите хора в общината ще реализира Ротари клуб Карнобат през тази година. Общата му стойност е 14 000$. Част от средствата ще бъдат осигурени чрез одобрен дистриктен грант от Фондация Ротари и с подкрепата на много приятели и с активното съдействие на община Карнобат. В подкрепа на начинанието, през миналата година, карнобатските ротарианци бяха домакини на благотворителен коледен бал. Основната цел бе набиране на средства за изграждане на многофункционална спортна площадка в града. Президентът на Ротари клуб Карнобат д- р Пенка Златанова посрещна гостите на събитието. Сред тях бяха кметът на община Карнобат- Георги Димитров, зам.-областният управител Владимир Крумов, депутатът Тодор Байчев, зам. -кметовете- Мария Генова и Стефка Иванова, общински съветници, представители на бизнеса, общественици.
На коледния бал присъстваха още асистент дистрикт - гуверньорите Иван Иванов и Огнян Граматиков, заедно с приятели ротарианци от Айтос и Поморие.
Гостите бяха посрещнати по стар български обичай с хляб и сол. Активно, в подготовката на събитието участваха и младежите от Интеракт клуб Карнобат. Те дадоха своя принос за изграждане на площадката, предоставяйки 3 картини, подарени на чартирането им от община Карнобат и Роланд Шнеевайс - почетен гражданин на града.

*Събитието е отразено в местна медия - вестник "Карнобатски глас"Последните 10 новини

» Коледен бал на Ротари клуб Карнобат
» Послание на ДГ Митко Минев за м.февруари 2020
» 180 гости уважиха Ротари клуб Стара Загора-Берое на стилно тържество по случай третия ни рожден ден
» Първия семинар по Професионално развитие, проведен във влак
» Младежите от Интеракт посетиха парламента
» Каузи на Интеракт Карнобат
» Дистрикт Гуверньорът на Ротари България посети Карнобат
» Ротари клуб Нова Загора - конкурс за детска рисунка "Свободна Нова Загора" 2020
» Ротари клуб Нова Загора проведе среща с представители на образованието в града
» Финализиране на грантов проек на РК Петрич "В ПЕТРИЧ СЕ РАЖДА ЖИВОТ"