Инициатива "Аз засадих дръвче"
Дата: 03.03.2020

Ротари Клуб Харманли, отбеляза Националния празник на България с пролетно засаждане на дръвчета по инициативата си „Аз засадих дръвче“!

Ротари Клуб Харманли, отбеляза Националния празник на България с пролетно засаждане на дръвчета по инициативата си „Аз засадих дръвче“! Инициативата обедини в едно Ротари клуб Харманли, Инер Уийл Харманли, бъдещите Интеракт Харманли, Сдружение „Бизнесът за Харманли“, Община Харманли, както и граждани от града. Всички заедно, обединени в името на природата успяха да засадят близо 600 широколистни дръвчета в местността „Изворът на Белоногата“ до гр. Харманли. Така беше осъществен първия етап от инициативата. Следващият етап, ще бъде засаждането на над 1000 иглолистни дръвчета, датата за което, ще бъде обявена на по-късен етап. Нека всички Приятели, желаещи да се включат в инициативата, го направят със засаждането на поне едно дръвче и го отбележат във Фейсбук страницата на инициатива „Аз засадих дръвче“ .
И нека не забравяме, че:
„Най-доброто време да засадиш дръвче е преди 20 год., а следващото най-добро време е СЕГА!“
Честит 3-ти Март, Приятели!Последните 10 новини

» Осми Голф турнир за Купата на Гуверньора
» Дженифър Е. Джоунс, член на Ротари клуба на Уиндзор-Роузленд, Онтарио, Канада, е номинирана за президент на РИ за 2022-23 г.
» Проект на Ротари клуб Асеновград
» Послание на ДГ Илиян Николов за август 2020
» Нов кувьоз дари Ротари клуб Казанлък
» Второ поколение в Ротари клуб СЕВЛИЕВО
» Активен старт на роарианската година
» Среща на Президента на РК Габрово с Кмета на гр. Габрово
» Съби Стойчев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2020/2021 година.
» РК СТАРА ЗАГОРА-БЕРОЕ РЕАЛИЗИРА ПЪРВИЯ СИ ПРОЕКТ ЗА РОТАРИАНСКАТА 2020-2021 ГОДИНА