Ротаракт Дупница дава отговор на въпроса: Училището свърши, сега накъде?
Дата: 25.01.2020

С информационна кампания "Училището свърши, сега накъде?" Ротаракт клуб Дупница помага на младите хора да се ориентират и изберат подходящ университет

На 25-ти януари, 2020 година в град Дупница се проведе Информационна кампания за университетите в България под името “Училището свърши, сега накъде?”.

Кампанията стартира за втори път в град Дупница и бе изключително успешна за всички присъстващи.

Беше посетена от над 200 родители, учители и ученици, които можеха да зададат своите въпроси на представители от 20 български университета и да се сдобият с различни рекламни материали. Горди сме, че успяхме да помогнем на много кандидат-студенти да се насочат към различни специалности, да открият много нови възможности за висшето образование в България и да организираме едно страхотно събитие, изпълнено с усмивки и желание за знанение! Разбира се, нямаше да се справим толкова добре без помощта на всеотдайните доброволци, които ни помагаха и бяха до нас във всеки един момент!

Благодарим и на всички институции - партньори в проекта, които също се отзоваха и с огромен ентусиазъм допринесоха за безпроблемното преминаване на нашата кампания!

Щастливи сме, че се срещнахме с всички вас и се надяваме догодина да се видим пак! 

доброволци , партньори по проекти