Първи пътуващ семинар на релси, организиран от Ротаракт
Дата: 13.02.2020

На 1 февруари, по повод Месеца на професионалната служба в Ротари - януари, бе проведен първият у нас пътуващ семинар на релси, организиран от Комитета за професионално развитие на Ротаракт в Дистрикт 2482 - България.

На 1 февруари, по повод Месеца на професионалната служба в Ротари - януари, бе проведен първият у нас пътуващ семинар на релси, организиран от Комитета за професионално развитие на Ротаракт в Дистрикт 2482 - България.

Началната точка на пътуващия семинар бе Централна железопътна гара Пловдив с посока - Железопътна гара Стара Загора, където участниците се насладиха на вкусен обяд в Града на липите. По време на няколкочасовото пътешествие 45-имата участници бяха настанени в самостоятелен нов вагон, в който успяха да се срещнат и научат нови неща от четиримата лектори, приели предизвикателството да водят семинар в движещ се влак.

Лектори и теми:

ПДГ доц. д-р Емил Коцев - Преподавател в Русенски университет, работи в частния сектор като консултант по Управление на човешки ресурси и организационно проектиране. Гуверньор на Дистрикт 2482 (България) за 2017-18 година. Емил говори за личностното и професионалното развитие, ключови компетентности и умения за успех, като постави основите за нашия семинар.емил коцев

Вяра Стоянова - Managing Director на JFK България, управлява цялата компания с персонал от 750 души и паралелно заема регионална позиция в JFK Групата - Регионален директор човешки ресурси, като ръководи HR услугите в Източна Европа, Латинска Америка и Близкия изток, Турция и Африка, разпределени в над 20 държави.
Вяра е ротарианец, член на Ротари клуб София-Триадица от юни 2019 г. Чрез темата си „Започнете днес, Изградете вашето утре!“ тя сподели с нас кои са стъпките и действията, които ще ни изведат по-близо до успеха в нашата професия.Александра Мирчева - Съосновател на Зона 21 - пространство за развитие на умения на 21 век и обучителен хъб. Тя е и Project Manager в „Образование България 2030“ - организация, обединяваща усилията на отговорни бизнес компании, експертни граждански организации и институции за качествено образование в България. През 2016-2017 г. е български младежки делегат към ООН, а през 2017 г. и заместник-председател на Националния младежки форум.
Алекс ни разказа какви умения ще ни помогнат да привлечем съмишленици към нашите каузи.Николета Митева - Marketing Expert. Наскоро тя получи награда от конкурса Digital Stars в категория Digital PR и Influence Маркетинг, с международна кампания за проект на Ротаракт. Сертифицирана е като международен кариерен консултант към GCDF. В свободното си време фасилитира групи чрез метода на “Фамилните констелации”. Чрез темата си Digital Personal Branding тя насочи вниманието на младите хора към дигиталното пространство - как да използват пълния му потенциал.ротаракт , Ротари , пътуващ семинар

Последните 10 новини

» Още свири шипченският вятър!
» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора