Ротари клуб Хасково-Аида дари 1 100 маски за медиците в общината
Дата: 20.03.2020Дарение от 1 100 броя предпазни маски за многократна употреба направиха днес членовете на Ротари клуб Хасково-Аида. Маските са предоставени на община Хасково по волята на дарителя.

Лично кметът Станислав Дечев прие дарение и благодари за подкрепата, която Ротари клуб Хасково-Аида оказват на хората от Хасково в тази тежка ситуация, съобщиха от местната администрация.

По решение на дарителите и получателите на дарението, предпазните средства ще бъдат предоставяни само и единствено на медицински лица, диспансерите, частнопрактикуващи лекари, поликлиники и лаборатории, които заявят, че се нуждаят от допълнителни средства за защита.

Маските са за многократна употреба, до 50 пъти. Ползват се по два часа еднократно, след което се сменят, перат се и се гладят.

До сега Ротари клуб Хасково – Аида е направил дарения от многократните маски на Първа и Втора поликлиника в Хасково, ДКЦ Св. Георги; и Дома за медико-социални грижи в Хасково, както и на работещите в лаборатория в Свиленград.Последните 10 новини

» Съби Стойчев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2020/2021 година.
» Чартиране на Интеракт Клуб Харманли
» Послание на ДГ Илиян Николов за м.юли 2020
» Недко Недев е новия Президент на РК Сливен
» Ротация на президентите в Ротари клуб Габрово
» Пореден проект на Ротари клуб Сливен
» РК Варна-Евксиноград дари 28 компютърни устройства на ОУ „Г. С. Раковски“ в с. Голямо ново, Търговищко
» Първата жена Президент на Ротарианското движение в Града на липите встъпи в длъжност
» Ротари клуб – Търговище ремонтира знакова мраморна чешма
» Още свири шипченският вятър!