РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
Дата: 23.04.2020Ротари клуб Варна-Евксиноград и БЧК-Варна подпомогнаха 100 семейства с хранителни пакети с продукти от първа необходимост за Великден. Пакетите са дарени от членовете на Ротари клуб Варна Евксиноград.
Съвместната благотворителна  кампания отговори на нуждите на най-уязвимите хора и общности в условията  на пандемия и бе в израз на подкрепа за предстоящите светли  Великденски празници.
Семействата са подбрани от БЧК-Варна по социални критерии, възрастни хора с ниски доходи, самотни майки, млади семейства, останали хора без работа и доходи в създалата се извънредната ситуация, многодетни семейства и лица настанени в приюти за бездомни.
Хранителните пакети им бяха връчени на 10 април 2020 г. от доброволци на двете хуманитарни организации, чието партньорство за пореден път направи възможно достигането и подпомагането на повече нуждаещи се по време на Великденските празници!Последните 10 новини

» РК Златоград - Неделино 112 год. Независима България
» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"