Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
Дата: 14.05.2020

Ротари клуб Смолян продължава с инициативите си, свързани с подпомагането на общността със справянето с #COVID19 и с превенцията от разпространението й сред населението на областта.

Ротари клуб Смолян продължава с инициативите си, свързани с подпомагането на общността със справянето с #COVID19 и с превенцията от разпространението й сред населението на областта.

По предложение на дългогодишния ни член и лекар в МБАЛ д-р Братан Шукеров в град Смолян – д-р Антон Лалов клубът осигури 6 броя Станции за дезинфекция (диспенсъри) с функциите за безконтактно активиране, ведно с 30 литра гел за дезинфекция. Станциите бяха връчени от Президента на клуба Александър Калемджиев на Изпълнителния директор – д-р Марин Даракчиев, и бяха разположени на най-натоварените места в болницата, определени от нейното ръководство. Дарението беше осъществено с помощта и съдействието на Office1Superstore Смолян.

Ротари клубът обмисля продължаване на проекта с разполагането на същите станции за дезинфекция и на други обществени места в града.Последните 10 новини

» РК Златоград - Неделино 112 год. Независима България
» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"