Ротация на президентите в Ротари клуб Габрово
Дата: 30.06.2020

В последния ден на ротарианската 2019-2020 г. се проведе ротацията на президентите в Ротари клуб Габрово и Интеракт клуб Габрово. На събитието присъстваха голяма част от приятелите в двата клуба.

Паст-президентът г-н Минчо Пеев благодари за подкрепата, която е получил през неговия мандат и изрази съжаление, че поради усложнената обстановка и прилаганите мерки за ограничаване на пандемията от Covid-19 нямаше възможност за провеждане на редица планирани събития. През последната година направените дарения от клуба са в размер на около 17 000 лв. Новият президент на РК Габрово г-жа Диана Гатева потвърди, че ще се работи усилено по нови и разнообразни проекти, в полза на нашето общество. От календара с предстоящите събития отпада отбелязването на Шипченската епопея в края на август, именно заради ограничителните мерки срещу разпространението на коронавирусната инфекция. Аналогично, традиционните походи към връх Св. Никола също няма да бъдат проведени.
Успешен и ползотворен мандат на новите Президенти и техните екипи!Последните 10 новини

» Осми Голф турнир за Купата на Гуверньора
» Дженифър Е. Джоунс, член на Ротари клуба на Уиндзор-Роузленд, Онтарио, Канада, е номинирана за президент на РИ за 2022-23 г.
» Проект на Ротари клуб Асеновград
» Послание на ДГ Илиян Николов за август 2020
» Нов кувьоз дари Ротари клуб Казанлък
» Второ поколение в Ротари клуб СЕВЛИЕВО
» Активен старт на роарианската година
» Среща на Президента на РК Габрово с Кмета на гр. Габрово
» Съби Стойчев е президент на Ротари клуб Нова Загора за 2020/2021 година.
» РК СТАРА ЗАГОРА-БЕРОЕ РЕАЛИЗИРА ПЪРВИЯ СИ ПРОЕКТ ЗА РОТАРИАНСКАТА 2020-2021 ГОДИНА