Традиционна благородна инициатива на ротарианци за Богородица
Дата: 15.08.2020

Целта на събитието е с доброволния труд на членовете на клуба да вдъхнат надежда и да изразят своята съпричастност и уважение към изпаднали в трудно положение старозагорци.


На големият християнски празник Успение на Пресвета Богородица членове на Ротари клуб Стара Загора-Берое реализираха традицонната за клуба благородна инициатива. Раздадохме за обяд 100 бр прясно приготвени и опаковани риби.

Тържественото освещаване и раздаване на рибите в храма „Свето Въведение Богородично“ беше извършено от отец Тодор Донев и отец Йордан Карагеоргиев с благословията на Н.В.Пр. Старозагорски митрополит Киприан.

Доброволната инициатива се проведе на 15-ти август (събота) от 10.30 до 11.30 часа в храма „Свето Въведение Богородично“, Стара Загора.Последните 10 новини

» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов
» Ротари клуб Кърджали се отваря за можещите, младите признати за равноправни партньори
» МИГ Харманли - сред отличниците през предходния програмен период
» Българска агенция спечели световни награди за SEO
» Ротари клуб - Габрово дари на училищата в Габрово, Трявна и Плачковци инфрачервени термометри
» По традиционно РК Нова Загора откри учебната година с подаръци за първокласниците.
» Изявени ученици получиха награди от Ротари клуб Велико Търново
» Послание на ДГ Илиян Николов за септември 2020
» Ротари клуб Нова Загора приключи успешно поредния си проект в сферата на образованието - "Нека свържем света на науката със забавното"
» Всяко предизвикателство е още една възможност