ТУРНИРИ ПО СТРИЙТБОЛ В СЕВЛИЕВО
Дата: 13.10.2020

Ротари Клуб Севлиево и Интеракт Клуб Севлиево отново организираха традиционните за есента Общински Кръг и Регионален кръг на състезания по Стрийтбол.

Ротари Клуб Севлиево и Интеракт Клуб Севлиево отново организираха традиционните за есента Общински Кръг и Регионален кръг на състезания по Стрийтбол.
Турнирите по стриитбол са постоянно събитие в календара на РК Севлиево вече повече от 15 години. Това е инициатива, която не само популяризира баскетбола в една от по-неформалните му форми – стрийтбол, но и стимулира включването на децата и младежите в спортни инициативи за лична и отборна изява. Целите са да укрепим здравето и духа чрез спорт и забавление.
В съботите на последните две седмици последователно се проведоха Общински кръг по Стрийтбол, в който взеха участие 19 отбора в 5 възрастови групи и Регионален кръг по Стрийтбол, в който взеха участие 23 отбора в същите групи. Освен медалистите от Общинския кръг във втората надпревара имахме удоволствие да ни гостуват отбори от гр. Харманли, гр. Русе, гр. Велико Търново, гр. Горна Оряховица и гр. Габрово.
Всички участници получиха обяд и малки подаръци от РК Севлиево, а победителите в челните 3 места бяха наградени с грамоти и медали от състезанието.
Събитието се превърна и в приятен повод за общуване и обмяна на опит с Ротари и Интеракт клубовете от всички участващи градове, както и в посещение на събитията от Празниците на тиквата в гр. Севлиево.Последните 10 новини

» Ротарианци дариха устройства за пречистване на вода в две детски градини в Павликени
» Виктория Стоянова и Диана Павлова са носителите на Президентските стипендии на Ротари клуб Нова Загора
» Фолклорен фестивал Тракийски Стъпки 2020, организиран от РК Стара Загора - Берое
» Дарение за Вирусологичната лаборатория от РК Стара Загора - Берое
» Подкрепа за младите лекоатлети на Нова Загора
» ТУРНИРИ ПО СТРИЙТБОЛ В СЕВЛИЕВО
» Послание на ДГ Илиян Николов за октомври 2020
» Есенни инициативи на РК Севлиево
» РК Златоград - Неделино 112 год. Независима България
» Първи трепети и любопитство на първокласниците в Община Момчилград бяха сподели лично с Дистрикт Гуверньорът на Дистрикт 2482 арх. Илиян Николов