Мартина Маринова е едно от чаровните и стойностни попълнения на РК Велико Търново
Дата: 17.02.2021

Мартина Маринова  е едно от чаровните и стойностни попълнения на РК Велико Търново. Паст - Президент е на РАК Велико Търново 2018-2019 г, а през следващата година ще служи като церемониал майстор на своя  Ротари клуб. 


Мартина Маринова  е едно от чаровните и стойностни попълнения на РК Велико Търново.

Паст-Президент е на РАК Велико Търново 2018-2019 г, а през следващата година ще служи като церемониал майстор на своя  Ротари клуб.  
След бакалавърска степен по  "Международни комуникации и мениджмънт" в The Hague University of applied sciences, Хага, Холандия и магистърска по  Дигитален маркетинг и социални медии в Sheffield University тя се връща в България и е част от семейния бизнес като управител на автокомплекс „Венци“ Велико Търново. Динамична и активна личност, обича автомобилите, пътешествията, ездата. 
 
Мартина Маринова: 

Моята любов към организацията се запали още когато бях на 14 години и моят баща ме вземаше с на различни Ротари събития. Още помня един от известните маскени балове на Ротари клуб Габрово, където се запознах с усмихнатите и кипящи от енергия Интерактори.
Това беше моментът, в който почувствах със сърцето си, че тази организация е.. МОЕТО МЯСТО. Още по-силна емоция изпитах, когато бях поканена на първата си сбирка на Ротаракт клуб Велико Търново през 2011 година. Тя  постави началото на едно страхотно приятелство, и клубът се превърна в мое второ семейство. Успях да усетя и магията на международното приятелство, когато заминах да уча в Холандия и бях приета от Ротаракт клуба в Хага с отворени обятия. Вече завършила, обратно в България и работеща в сферата на моята друга страст - автомобилите в автокомплекс „Венци“ Велико Търново, продължих пътя си в семейството на Ротари като президент на Ротаракт клуб Велико Търново. Вече съм част от Ротари клуб Велико Търново.  Щастлива съм, че имам възможност освен това да бъда и в постоянен контакт с Интеракт като техен Съветник през последните две години.

Двойното членство е предизвикателство, но пожелавам на всички вас, на всички клубове в страната да отворите вратите си към младото поколение и да работите заедно с вашите Интеракт и Ротаракт клубове. Винаги си спомням думите на нашия паст-дистрикт гуверньор Митко Минев – „младите имат нужда от вашия опит и постижения като вдъхновение за действие“. Приятели, какъв по-добър начин да го получат от това да работим заедно по проекти в полза на обществото!

Честита 116- годишнина, приятели! Пожелавам ни да се множат добрите ни дела и да бъдем не само пример, но и истинско вдъхновение за обществото ни.