Ротари клуб Дупница, среща с ДГ Анелия Дошева
Дата: 29.10.2011
Автор: Силвия Балинова

На 26 октомври, 2011 г. се проведе среща на ДГ Анелия Дошева с членовете на Ротари клуб Дупница.

Ротарианците от Дупница представиха филм от десетгодишнината на клубаОт 18.30 ч.  тя се срещна с борда на клуба за ротарианската година, а от 19.00 ч. започна официалната среща с членовете на клуба.

Президентът Емил Марков запозна ДГ с програмата за годината и комисиите, които ще я изпълняват. В тях са включени всички членове на клуба, за да бъдат ангажирани и мотивирани в дейностите му. ДГ Анелия Дошева запозна присъстващите с работата на дистрикта и мотото на ротарианската година.

Всички членове на РК Дупница се представиха в непринуден разговор и поставиха редица въпроси, между които: по голяма прозрачност в изявите на Ротари на ниво България, отношението на медиите към нашата организация, популяризиране на сайта на Ротари България сред младите хора и представителите на медиите и др. По време на неофициалната част бе излъчен филма, създаден по повод 10-годишнината на клуба, отбелязана тържествено през м. април, 2011 г. ДГ Анелия Дошева получи като подарък копие от филма и изрази задоволство от работата на РК Дупница.

Силвия Балинова - секретар на РК Дупница за 2011/2012 г.Ротари клуб , Ротари клуб Дупница , Дупница , Силвия Балинова , ротарианци

Последните 10 новини

» Ротари клуб Нова Загора - "Спомоществовател на образованието"
» Международно сътрудничество РК Добрич - РК Измаил
» Ротари клуб – Разград, съорганизатор на конференцията „Нови индустрии, дигитална икономика, общество – проекции на бъдещето – II”
» ДГ Митко Минев в Ротари клуб Провадия
» 4 месеца след началото на ротарианската година 74 процента от целите посочени от клубовете за фонда EndPolio са изпълнени
» Послание на ДГ Митко Минев за м.ноември 2019
» Ротари Клуб Харманли, проведе официална среща с Ротари Клуб Нингбо, Китай
» Три подготвителнни семинара - три невероятни събития във Варна, София и Ямбол
» Списанията на Ротари – България 1933-1941
» Вечер на печените кестени и младото вино