Видео, което промотира Младежкия обмен, програма на РИ
Дата: 18.02.2013

Уважаеми Председатели на Интеракт, RYLA, Новите Поколения и Младежки Обмени,
Вие вече знаете стойността на програмите за Ноlите Поколения  и мощното влияние, което те могат да имат върху младите хора, но как разпространявате това сред потенциалните участници, които може и да не са запознати  с Ротари?


Сега, има нов начин да представите на потенциалните участници, ползите от ангажирането с младежките програми на Ротари. РИ създаде анимирано видео от млади хора, които демонстрират стойнсотта на участието в програмите за Новите Поколения. Вместо да се посочват имена, видеото се фокусира върху начините , по които Ротари може да помогне на младите доборволци, да израстнат като лидери и да опознаят нови култури.
Можете да намерите клипа на английски, испански и португалски език тук:
Споделяме това видеи директно с Интеракторите, участниците в RYLA и студентите от Младежки Обмени, но също така искаме да Ви поканим и Вие да го изпратите на млади хора в общността Ви, коти омогат да го споделят с приятелите си и така да им покажат няколко страхотни причини да вземат участие в Ротари.
По време на месец Февруари, също така каним хора да участват във видео кампания в социалната медия. Всеки може да гледа видеото, а после да посети станицата на Интеракт във Фейсбуук  - Interact Facebook page за да посочи мнението си относно това, как мисли, че ще приключи историята. Те също така могат да ни изпратят съобщение изискващо повече информация относно това как да се свържат с Интеракт, RYLA или Лидерите по Младежки обмени, които са близо до тях.
Благодарим ви за подкрепата, която пердоставяте на Новите Поколения. Надяваме се,  че този клип ще помогне повече млади хора от общността Ви да открият  и да се насладят на това, което Ротари може да предложи.
Kind regards,
[Signature]
Adam Arents
Promotions and Program Coordinator, New Generations
cc: RI New Generations Committee
  RI Rotaract and Interact Committee
  RI RYLA Committee
  RI Youth Exchange Committee