Млади лидери в действие
Дата: 23.08.2015

Дистриктни грантове за RYLA. Ангажиране на следващото поколение Ротариански лидери. Повече сила за младите лидери чрез RYLA

Ротари клубовете и дистриктите по цял свят  събират заедно обещаващо млади хора за тренировъчни семинари за обучение на бъдещи лидери, коитода променят живота. Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) - Ротариански награди за млади лидери, са семинари, развиващо иновативни методи за ангажиране на млади хора, на базата на специфичните нужди на местната общност.
В Колорадо, САЩ, например, младежи с физически недъзи се учат как да станат лидери в техните училища и социална среда (teens with physical disabilities). 

На ученици в Индия (Students in India) се представят методи за устойчиво стопанство от местни селскостопански експерти.
Членове на РАК в Нигерия (Rotaractors in Nigeria) партнират с ротарианци.

Но това пътешествие в дебрите на лидерството не трябва да проключва с RYLA: поканете младите лидери да останат свързани с Ротари stay connected чрез Interact, Rotaract, и Rotary Youth Exchange.

Ако искате да стартирате програмата RYLA с Вашия  клуб или да разширите тази, която вече имате, сега вече можете да използвате дистриктни грантове, за да достигнете максимален ефект (maximize your impact!)

За въпроси: Email ryla@rotary.org.