ИАК Смолян с две инициативи
Дата: 07.11.2015

В навечерието на световната седмица на Интеракт, ИАК Смолян организира две събития с обща кауза под надслов "Нов дом за едно семейство"

В навечерието на световната седмица на Интеракт, ИАК Смолян организира две събития с обща кауза под надслов "Нов дом за едно семейство". За да помогнат своя съученик Жулиен Тончев като, чиято къща изгоря при пожар, интеракторите организираха две акции за набиране на средства за покупка на мебели и ученически пособия за обзавеждане на детска стая на момчето, което в момента живее в ученическото общежитие в Смолян. Първата инициатива бе фотоконкурс на тема "Ликът на Родопите", в който участваха над 60 фотографии, получили над 10000 харесвания във facebook, след което организираха изложба на фотографиите с цел продажбата им, от която до момента са събрани 569 лв. Втората инициатива беше съчетана с традиционното за ИАК Смолян, пето по ред Halloween парти, входната такса за което беше за посочената кауза. На партито през тази година присъстваха рекорден брой участници - 250. Браво на младите ни приятели!
На снимката: президентът на ИАК и пострадалото момче при откриването на изложбатаПоследните 10 новини

» Още свири шипченският вятър!
» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора