Официална асамблея по посрещане на ДГ Емил Коцев в РК велико Търново!
Дата: 28.09.2017

На 28 Септември 2017 г. Дистрикт Гуверньор Емил Коцев посети Ротари клуб Велико Търново, на клубната асамблея по официалното посрещане на ДГ Емил Коцев бе придружен от АДГ за Зона 12 Кольо Йоржев.

На 28 Септември 2017 г. Дистрикт Гуверньор Емил Коцев посети Ротари клуб Велико Търново, на клубната асамблея по официалното посрещане на ДГ Емил Коцев бе придружен от АДГ за Зона 12 Кольо Йоржев.
Първо се проведе среща с Кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов, където бяха обсъдени възможностите за разширяване на партньорството между Ротари клуб Велико Търново и Община ВеликоТърново, както и партнирането в проекти през Фондация Ротари в образователната инфраструктора с изграждането на инвативни класни стай.
ДГ Емил Коцев се срещна с бордовете на Интеракт, Ротаракт и борда на РК Велико Търново и на сателитният клуб Павликени- Бяла Черква, където се запозна със стратегическият план и целите на клуба. Запозна се с проектите на Сателитен клуб Павликени – Бяла Черква и не скри задоволството си от отличното взаимодействие между РК Велико Търново и програмите Ротаракт и Интеракт във Велико Търново.
След откриването на официалната ротарианска среща президента на РК Велико Търново – Калоян Ганев, предсатави Дистрикт Гуверньор Емил Коцев на членовете на клуба, които направи кратко изложение в което запозна присъстващите с информация за президента на Ротари Интернешънъл през 2017/2018 година Йън Райзли и темата на тази ратарианска година - Ротари: Правим разликата!
ДГ Емил Коцев сподели биографични данни за себе си и за семейството си и призова всички да правим разликата през годината.
По покана на РК Велико Търново на гости бяха и петима члена на РК Търговище, Дистрикт Румъния, който направиха и кратко представяне на клуба и себе си, след което поздравиха и връчиха флагче от името на ДГ на Румяния – Милиан Сопоян на ДГ Емил Коцев, които от своя страна им благодари и предаде поздрави, подари им флагчето с темата на годината, което приятелите от Румъния ще предадат на ДГ Милиан Сопоян.
В края на официалната среща Гуверньора на дистрикта Емил Коцев, връчи значка на Фондация Ротари на ДГН Митко Минев, за огромният му принос и дарения през годините към фондцията.
ДГ Емил Коцев благодари на Президента на РК Велико Търново, секретаря Росен Великов и на членовете на клуба и пожела успешна година и много реализирани проекти.Последните 10 новини

» Още свири шипченският вятър!
» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора