КЛУБНА ВИЗИТА В РК СОФИЯ ТАНГРА НА ДГ ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ
Дата: 06.08.2018

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

След изслушване на химните и молитвата, Президентът на клуба Стоян Стоянов разказа на ДГ Веселин Димитров за реализираните проекти, както и за плана за настоящата Ротарианска година. Предстоящите инициативи и събития дават увереност в бъдещето на РК София Тангра. Стоян Стоянов посочи силните страни на клуба както и желанието на всички за устойчиво развитие.

Ротари клуб София Тангра развива и поддържа два Интеракт и един Ротаракт клуб. Работи и изпълнява съвместни проекти с тях.

ДГ Веселин Димитров от своя страна представи мотото и целите за настоящата Ротарианска година. Думите на Дистрикт гуверньора изпълниха с вдъхновение присъстващите приятели. Очаквано, имаше много въпроси от тяхна страна, което показа искрената им ангажираност към Ротари.

Последвалата размяна на флагчета, както и връчване на значки с мотото на годината от страна на ДГ Веселин Димитров, премина с много настроение и весели усмивки.

Традиционо, срещата завърши с обща снимка, на която Ротарианци, Ротарактори и Интерактори запечатаха вдъхновенното настроение на тази първа клубна визита в гр.София за Ротарианската 2018-19г на ДГ Веселин Димитров.Последните 10 новини

» Още свири шипченският вятър!
» Подарък за 150-годишния юбилей на Читалище “Развитие“ от Ротари клуб Севлиево
» Дарение на Пациентски монитор на Акушеро-Гинекологичен Комплекс в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” - град Стара Загора
» Ротари клуб Смолян дари станции за дезинфекция на болницата в Смолян.
» Послание на ДГ Митко Минев за м.май 2020
» 9 софийски клуба ЗАЕДНО в борбата с Covid-19
» РОТАРИ КЛУБ ДАРИ КОМПЮТРИ НА УЧИЛИЩАТА В ПАНАГЮРИЩЕ
» РК Варна-Евксиноград с дарение в помощ на уязвими лица за Великден.
» Ротари клуб Севлиево с мисия да предпази медиците в региона
» Ротари клуб Стара Загора с дарение на ОД на МВР Стара Загора