Националният конкурс "Бъди вдъхновението"
Дата: 13.10.2018

Националният конкурс "Бъди вдъхновението", организиран от Интеракт клуб - Севлиево, с участието на Интеракт клубовете в страната.

На 13 октомври, се проведе церемония по награждаването на участниците в националният конкурс "Бъди вдъхновението", организиран от Интеракт клуб - Севлиево, с участието на Интеракт клубовете в страната.
Идеята на конкурса бе да мотивира младите хора и да им покаже, че си заслужава да останат в България и да продължат развитието си тук, а темата на проекта е "Защо си заслужава да живееш в България? ".
Фотографи от различни градове се се включиха с интересни творби.
Журито бе в състав - Минчо Тодоров, Руслан Асанов, Благовеста Филипова, Диляна Георгиева, Христо Христов, Владимир Гергов, Веселин Конов, Мартин Стойлков и Николай Йовков.

Първо място в националният фотоконкурс "Бъди вдъхновението " зае Радослав Свирецов с картината си "Златно сияние". Неговата награда бе ваучер за пазаруване в E-mag на стойност 700 лв. (в категория фото и видео техника). Второто място отиде при Марио Шуманов "Лакатнишки скали", с награда ваучер от 500 лв за пазаруване в E-mag, а наградата ваучер от 300 лв. за пазаруване в E-mag, отиде при Николай Алексиев с композицията - "Бистришка река".
Специалната награда на Интеракт клуб - Севлиево, получи Марио Шуманов, а приза на Интеракт България - Диана Петрова. Творбата на Милен Дешев - "Никой не е по-голям от хляба", спечели специалната награда за най-въздействащо заглавие.
Участниците от топ 30, също получиха призове.